VÄLKOMMEN PÅ NY AFTER WORK I UPPSALA DEN 12 OKTOBER!

Äntligen dags för en ny After Work med Brännskadefonden! Den 12 oktober klockan 16:30 öppnar vi portarna i Gamla Rådhuset i Uppsala. Ingång via Påvel Snickares gränd 6. Ett utmärkt tillfälle för dig att komma och stötta vårt arbete med att förbättra brännskadevården i Afrika.

Denna gång kommer Morten Kildal ge en lite mer övergripande bild över hur bristen på säker kirurgi orsakar en fjärdedel av alla dödsfall och invaliditetsfall i världen. Enligt siffror från The Lancet Commission on Global Surgery tar detta 17 miljoner människors liv varje år. Det är sex gånger fler än det antal som varje år dör av malaria, hiv/aids och tuberkulos sammanlagt.

I det sammanhanget är vårt arbete såklart en liten del av förbättringsarbetet som krävs. Men med de utbildningsinsatser vi ekonomiskt bidrar till och den utbyggnad vi finansierar vid sjukhuset i Arba Minch innebär stora skillnader för deras patienter. Detta berättar vi också mer om, och vad som är på gång framöver.

Mortens presentation startar klockan 17:30 men kom gärna tidigare och ta del av såväl dryck som något litet att äta. 

Du kan enkelt anmäla dig på vår LinkedIn- eller Facebooksida

https://www.linkedin.com/events/v-lkommenp-afterworkmedbr-nnska7107275707109507073/about/

https://www.facebook.com/events/291701773498237/?ref=newsfeed

PS Har du några gamla iPhones som ligger och skräpar? Ta gärna med dig den/dom efter att du rensat allt innehåll och inställningar. Det finns ett stort behov av dessa vid sjukhuset och vi ser till att dom kommer till bättre nytta än i skrivbordslådan!

Bild från ett tidigare After Work i Västerås