Om oss

I nära samarbete med den norska organisationen Children’s Burn & Wound Care Foundation utbildar, bygger och utrustar Brännskadefonden Brännskadekliniker i Afrika. Vi är en idéell organisation med syfte att bidra till att minska det lidande som hundratusentals barn i Afrika drabbas av varje år på grund av bristande kunskap om och utrustning för att behandla brännskador och svåra sår.

Styrelse

 Brännskadefondens styrelse består av följande personer:

Morten Kildal


Morten Kildal, styrelsens vice ordförande och överläkare vid Brännskadecentrum på Akademiska Sjukhuset, docent i plastkirurgi vid Uppsala Universitet med ett långt engagemang i Etiopien.

morten.kildal@brannskadefonden.se
070-333 71 55

Lasse Tenerz


Lasse Tenerz (Ph.D.), styrelsens ordförande och social entreprenör med ett flertal styrelseuppdrag bl.a i stiftelsen Happy Child Home som driver ett barnhem i Thailand.

lasse.tenerz@brannskadefonden.se
070-930 01 02

Ann Hammarstrand


Ann Hammarstrand, styrelseledamot och ekonomiansvarig med lång erfarenhet som CFO inom medicinsk industri.

ann.hammarstrand@brannskadefonden.se
073-316 10 65

Helena Tenerz


Helena Tenerz (Ph.D.), styrelsens sekreterare och teknikkonsult med sin verksamhetsbakgrund inom medicinsk teknik.

helena.tenerz@brannskadefonden.se
070-830 01 02

Staffan Hällerfors


Staffan Hällerfors, styrelseledamot och kommunikationsansvarig med en bakgrund som marknads- och försäljningschef inom media.

staffan.hallerfors@brannskadefonden.se
070-773 45 48

Kristofer Klerfalk


Kristofer Klerfalk, styrelseledamot och insamlingsansvarig serie-entreprenör med styrelseerfarenhet från såväl näringslivet som ideella föreningar och stiftelser. kristofer.klerfalk@brannskadefonden.se
073-706 66 62

Mona Tirén


Mona Tirén, styrelseledamot och medtech-konsult med lång erfarenhet som ansvarig för klinisk marknadsföring och medicinska frågor vid diagnostik och behandling av hjärt- kärlsjukdomar. mona.tiren@brannskadefonden.se
070-887 82 21

Stadgar & årsredovisning

Här kan ni hitta Brännskadefondens stadgar och den senaste årsredovisningen.

Stadgar för Brännskadefonden

Årsredovisning 2022

Årsredovisning 2021

Children's Burn & Wound Care Foundation, CBCF

I nära samarbete med den norska organisationen Children’s Burn & Wound Care Foundation bygger, utrustar och utbildar Brännskadefonden brännskadekliniker i Afrika.