TREVLIG KVÄLL MED BRÄNNSKADEFONDEN!

Den 30 september bjöd Brännskadefonden in till en After Work i United Spaces lokaler i Uppsala. Cirka 70 personer kom och fick bland annat lyssna till vår vice ordförande Morten Kildal tillika överläkare vid Brännskadecentrum på Akademiska sjukhuset. Morten berättade om det arbete vi gjort och om våra planer framöver. Kirurgen Ephrem Gashaw som nyss kommit från Etiopien till Uppsala för att under två månader komplettera sin specialistutbildning på Akademiska Sjukhuset gav oss en aktuell uppdatering av hur arbetet bedrivs i Arba Minch. Det var fantastiskt att höra om hur patienter som aldrig tidigare kunnat få modern brännskadevård nu äntligen ges den möjligheten.

Vi fick även fantastiskt stöd från restaurang Messob i Uppsala som bjöd på Etiopisk mat. Alla intäkter för detta gick direkt till Brännskadefonden och vi samlade in över 18 000 kronor under kvällen! Stort tack till Messob och bor du i Uppsala kan vi varmt rekommendera ett besök.

Det var första gången Brännskadefonden arrangerade något liknande men det lär inte bli den sista. Stort tack till alla er som kom och som med era ekonomiska bidrag hjälper oss att utveckla brännskadevården i Afrika!