NY CONTAINER PÅ VÄG TILL ETIOPIEN!

Nu skickar vi ytterligare en Container till Etiopien. Fylld med byggmaterial, elartiklar och medicinsk utrustning till vårt nya bygge vid Arba Minch General Hospital i Arba Minch lämnar den Sverige i december.

Tack vare Dr Thom Topstad och organisationen Facing a Child har vi fått nästan all elektronisk utrustning såsom strömbrytare, kontakter, och belysning.

Vi levererar även byggmaterial i form av laminerat glas, toaletter, handfat och dörrar. Det är återbrukat material från Söderhallarna i Stockholm som nu renoveras. Ägaren Atrium Ljungberg har valt att skänka delar av detta till Brännskadefonden vilket vi är väldigt tacksamma för. Det plockas ner av Demontera AB som stått för kontakterna med Atrium Ljungberg och gjort denna donation möjlig.

Förutom detta material till bygget skickar vi operationsbord, operationslampor, duschvagnar,britsar, kuvöser, ultraljudsapparat, övervakningsmonitorer, rehab-utrustning, rullstolar och kryckor. Allt tack vare Frälsningsarmén Bistånd i Västerås som även beställt och administrerat transporten. Ni är fantastiska!

Stort tack till er alla! Nu ser vi fram mot månadsskiftet februari/mars då materialet bör vara på plats i Arba Minch.

Bilder från packningen av containern vid Frälsningsarmén Bistånd i Västerås