Testamente

Din testamenterade gåva kommer att göra skillnad – både nu och i framtiden!

Stöd Brännskadefondens viktiga arbete och få ett skräddarsytt testamente - Helt gratis!

Med ett testamente kan du exempelvis säkerställa att din sambo ärver dig, förtydliga hur arvet ska fördelas mellan dina barn, eller göra så att arvet från dig blir så kallad enskild egendom. Med andra ord är det ett mycket viktigt dokument som kan göra stor skillnad för dem du lämnar efter dig.

Brännskadefonden samarbetar med den juridiska digitaltjänsten Jurio. På deras hemsida kan du upprätta ett skräddarsytt testamente på under 15 minuter. Att skriva ett testamente med Jurio är enkelt och smidigt. Det enda du behöver göra är att svara på frågor i deras digitala formulär, och sedan signera dokumentet framför två vittnen. Processen är tydligt guidad och du får löpande information och stöd hela vägen in i mål.

För detta tar Jurio normalt sett en avgift men om du inkluderar Brännskadefonden i ditt testamente så är tjänsten gratis

Genom att donera till Brännskadefonden i ditt testamente kan du göra en verklig skillnad. Beroende på din situation kan du välja mellan att donera en fast penningsumma, fonder, aktier eller till och med hela eller delar av ditt totala arv. Din donation stödjer vårt arbete och hjälper oss att fortsätta vårt viktiga ändamål. Som tack blir ditt testamente helt kostnadsfritt.

Har du redan ett testamente sedan tidigare men vill ändra det? I det nya testamentet du skapar med Jurio framgår det att det nya ersätter det gamla, så att det inte råder tvivel om vad din önskan är.

 Klicka på denna länk så kommer du direkt till Jurios startsida för att skriva ett testamente:
https://www.jurio.com/se/dokument-privatperson/arv/testamente