NY BRÄNNSKADEKLINIK I ARBA MINCH!

Utomhusvy av nya Brännskadekliniken i Arba Minch, den första utanför Addis Abeba, som med gemensamma insatser från så många bidragsgivare stod klar i slutet av april.

Nio brännbäddar, sårvård och operationsrum, personalrum, toaletter och duschar för vård av brännskador och sår. Och med plast- och brännkirurg Desta Galcha och snart också Ephrem Gashaw tillsammans med ett brännvårdsteam redo att utföra professionell sårvård och kirurgi

Vi arbetar nu hårt tillsammans med så många engagerade intressenter för att förbättra brännskadevården i Etiopien och för att kunna kombinera och sprida redan pågående brännvårdsprogram för att bygga och stödja ytterligare sex brännskadekliniker utanför Addis Abeba.

CBWCF, Interburns, AMREF ,HumanBridge, ArbaMinchHospital, BuleHoraHospital, MCMGeneralHospital, UppsalaUniversityHospital, Yekatit12Hospital, abiye ab, Swecare och förhoppningsvis fler kommer fler att delta!

Återigen ett stort tack för finansieringen av Arba Minch Burn Unit till:

Lasse Tenerz Helena Tenerz Håkan Englund Susana Meza Graham Shams Jorjani Per Croner Irene Vallin Croner Jonas Hägerbäck Robert Petrovic Magnus Eidemo # WictorCharity # WictorPartners

Tillsammans kan vi ändra nuvarande status för brännskador som den glömda globala hälsokrisen som det är idag #WHO